Despre noi

OHT își propune abordarea globală a recuperării cu individualizarea completă a tratamentului. Echipa bazată în totalitate pe specialiști cu experiența dar entuziaști datorită tinereții și în permanență în dialog cu pacienții încearcă să implementeze un model nou de recuperare fizical kinetică. Ne bazăm pe cele mai moderne aparate, pe cele mai noi programe de recuperare și de experiență profesională de aproape 30 ani în domeniu a dnei. Prof. Dr. Elena Luminița Sidenco.

Echipa

Aparate de ultimă generație

Laser duș

Laser de ultimă generație cu 21 diode. Dispozitiv profesional pentru calmarea durerii, a inflamațiilor, a umflăturilor și pentru vindecarea țesuturilor afectate. Stimulează anumite procese biologice deficitare, cu aplicabilitate în secțiile de dermatologie, ortopedie și fizioterapie.

Shockwave

"Terapia durerii” este o nouă tehnologie care utilizează undele de șoc pentru tratamentul durerilor cronice ale sistemului musculo-scheletal. Are la bază generarea de energie înaltă într-un timp foarte scurt, cu o viteză care depășește viteza sunetului. Tratează următoarele afecțiuni: pintenul calcanean (“cioc în călcâi”), fasciita plantară, durerile la nivelul umărului, șoldului, cotului, sindromul de Tunel Carpian și foarte multe alte afecțiuni.

T-CARE

Cel mai modern tratament la ora actuală care constă în stimularea metabolismului celular cu efect antialgic, non-invaziv care provoacă pacientului o senzație placută și relaxantă. Solicită mecanismele naturale de auto-vindecare și antiinflamatorii, ajungând în straturile profunde. Se poate utiliza imediat după trauma sau în faza acută a unui proces inflamator, garantând rezultate imediate.

Pat de elongații

Echipament de ultimă generație cu masaj și încălzire lombara. Prin decompresia vertebrală se crează un efect de vid care ajuta discurile să se hidrateze, creând mediul de vindecare. Totodată decompresia vertebrală duce la creșterea în înălțime a spațiului intervertebral. Elongațiile vertebrale se indică în dureri lombare și cervicale subacute sau cronice de cauză discală (discopatii vertebrale sau hernii de disc).